AUDUN RIKARDSEN

Prisbelønt naturfotograf med Arktis i fokus.

Audun Rikardsen deler sine opplevelser med deg

Audun Rikarsen vokste opp i Steigen, en liten fiskerbygd i Nord-Norge, og har alltid vært fascinert av det arktiske klimaet, det karrige landskapet og dyrelivet der, både over og under vann. Audun jobber som professor i biologi ved Universitetet i Tromsø men bruker all sin fritid til fotografering. Den største delen av Auduns bilder er tatt i Nord-Norge, på Grønland og på Svalbard. – Dyr- og naturfotografering er for meg å ha det morsomt, og å få oppleve spesielle øyeblikk, samt å få dele mine opplevelser gjennom bildene, sier Audun. I Auduns omfattende bildebank finnes også mange spennende fotografier av alt fra skikjøring til vandring, og sammen i et annerledes og fotomessig spennende miljø.

Audun har gjennom årene vunnet et antall prestisjefylte priser. I 2015 ble han kåret til Wildlife photographer of the year i den prestisjefylte fotokonkurrannsen til National History Museums, i kategorien «portfolio Award». Audun har også vunnet flere store priser: European Wildlife Photographer of the year og Arctic photographer of the year.
Audun arbeider med Canon- og Tamron-utstyr. Blant objektivene kan nevnes 8-15, 14, 24, 16-35, 24-70, 90 (macro), 70-200, 70-300, 100-400, 150-600 og 600 mm. Blant fotoutstyret fins flere undervannskameraer.

Les mer om Audun på:

www.audunrikardsen.com

Wildlife photographer of the year:
www.nhm.ac.uk/visit/wpy/gallery/2015/images/the-wildlife-photographer-of-the-year-portfolio-award/4937/dark-dive.html

audun_sida