FOTO.NO

Foto.no har vært Norges største nettsted for fotointeresserte siden 1996 og består også av nettbutikk og flott butikk i Barcode i Bjørvika, rett ved Oslo Sentralstasjon.

Foto.no er butikken for alle som er interessert i foto, enten du fotograferer med mobiltelefon eller profesjonelt utstyr. Vi er nå 21 personer med høy kunnskap og lidenskapelig interesse for foto og video. De fleste av oss har lang erfaring fra foto- og videobransjen. Vi selger de aller fleste kjente merkevarer til konkurransedyktige priser.

NETTBUTIKK

I vår nettbutikk finner du vårt produktutvalg. Vi setter vår ære i å levere raskt og enkelt. Du kan også hente produkter du har bestilt fra nettbutikken i vår butikk i Barcode i Bjørvika. Det vi ikke har på lager kan vi skaffe på kort varsel dersom det er tilgjengelig fra leverandør.

BUTIKKEN I BARCODE/BJØRVIKA

Vi har en flott butikk i Barcode i Bjørvika, noen minutters gange fra Oslo Sentralstasjon. Her treffer du våre fagselgere med høy kunnskap og interesse for foto. I tillegg til et godt produktutvalg har vi også en hyggelig sofakrok der du kan slappe av med en god kaffe eller te, og kanskje kikke litt i fotomagasiner og fotobøker. Du kan også printe bilder opp til 30 x 90 cm mens du venter.

LOKALA GUIDER OCH SAMARBETSPARTNERS

Foto.no har et Pro-team med spesielt høy kunnskap innenfor profesjonell foto- og video. De jobber tett med både kunder og våre leverandører, og kan løse de fleste små og store utfordringer som måtte dukke opp. Vi har også gode finansieringsløsninger. Les mer om vårt Pro-team på pro.foto.no.

REDAKSJONELL SIDE                                                             

På vår redaksjonelle hovedside kan du lese fotonyheter og andre fotoartikler. Denne siden har også en del brukerstyrte tjenester som bruktmarked, konkurranser, forum og bildekritikk. Vår redaktør heter Erik Faarlund. Han kan også svare på de mest «nerdete» fotospørsmål. Ta gjerne kontakt med ham på erik@foto.no om du har tips til artikler, fotospørsmål eller annet som kan være relevant.

KURS OG AKTIVITETER

Foto.no arrangerer en rekke spennende demoer, kurs, foredrag og workshops. Mye av dette er gratis for våre kunder og medlemmer. Vi tilbyr også spennende fotoreiser sammen med Zoom Fotoresor. Les mer på kurs.foto.no

MEDLEMSKAP OG NYHETSBREV

Det kan lønne seg å være medlem hos oss. Da får du tilgang til de brukerstyrte tjenestene på vår redaksjonelle side som bruktmarked, forum, konkurranser og bildekritikk i tillegg til spesielle tilbud og invitasjoner til arrangementer. Vi sender ut nyhetsbrev til våre medlemmer ca 1 gang per uke med informasjon.

Dersom du lurer på noen og/eller har kommentarer/innspill; ta gjerne kontakt med oss på 
info@foto.no
 eller telefon 46 46 24 24. 

Eller kom gjerne innom for en kaffe og fotoprat i vår flotte fotobutikk i Barcode i Bjørvika.

SAMARBEIDE MED ZOOM FOTOREISER

Vi er også stolte av å samarbeide med Zoom Fotoreiser. Som ZOOM-kunde er du viktig for oss. Når du tar kontakt med oss enten på mail eller telefon bør du fortelle at du er Zoom-kunde så får du god hjelp. Spør gjerne etter Erik eller Otto. 

Som Zoom-kunde har du også spesialrabatter på en del produkter:

  • Hoodman: 10%
  • Arcticfilter: 20%
  • Leofoto stativer: 20%
  • Apurture: 10%
  • Orca: 5%
  • Savage: 10%
  • Aurora: 10%
  • Cartoni: 5%
  • Sunwayphoto: 20%
  • Bilder produsert i butikk (inntil 30 x 90): 25% på ordrer over kr. 200

For å få tilgang til disse rabattene kan du enten ringe oss eller skrive “Zoom” i feltet for kampanjekode i nettbutikken. (ved Innlogging/Ny bruker, Min side eller betalingssiden). Husk å logge ut og inn igjen. Da vil prisene automatisk rette seg til de rabatterte prisene.

For å få tilgang til disse rabattene kan du enten ringe oss eller skrive “Zoom” i feltet for kampanjekode i nettbutikken. (ved Innlogging/Ny bruker, Min side eller betalingssiden). Husk å logge ut og inn igjen. Da vil prisene automatisk rette seg til de rabatterte prisene.