KRONHJORT I BRUNST

MED ROGER BRENDHAGEN OKTOBER 2020

KRONHJORT I BRUNST

MED ROGER BRENDHAGEN OKTOBER 2020

KRONHJORT I BRUNST

Bli med og fotografér de mektige kronhjortene i brunst på meget kort hold under ledelse av den norske naturfotografen, Roger Brendhagen.

Tett morgentåke. Det rasler inne blant trærne. Noe rører seg der inne. Sakte går solen opp og der, ut av skodda, bare femten meter unna, trer en majestetisk kronhjort fram. Hjorten strekker hodet mot skyene og gir fra seg et brunst-brøl. Det smatrer i kameraer. Dette er en uforglemmelig opplevelse og noe du kan få oppleve på vår workshop i Jägerborgs hjortepark, nord for Københanvn. I parken er det mer enn 2000 kronhjorter, dådyr, sikahjorter og rådyr som du alle kan komme svært tett innpå. Det er disse vi kommer til å fotografere i både morgen- og kveldslys.

Reisen ledes av Roger Brendhagen, en av Norges mest anerkjente naturfotografer. Under hans ledelse vil du få mulighet til å fotografere de mektige kronhjortene mens du lærer mye om motiver og fotografering generelt.

Er du interessert i å bli med til Danmark i oktober 2020? Fyll ut skjemaet nedenfor eller send en epost til info@zoomfotoresor.se for å melde din interesse. Det er helt uforpliktende.

Intresse