VELKOMMEN TIL
ZOOMS FOTOVERDEN

Historien om oss og hvem vi er

HVORDAN STARTET DET

Idéen bak Zoom Fotoresor ble født i 2012 da vi var på en tigersafari i India – der vi møtte en fotoguppe fra Canon USA og National Geographic. Da vi kom tilbake til Sverige startet funderingene på å starte med fotoreiser

Vi fant ut at det ikke fantes noen svenske leverandører av fotoreiser – som kunne tilby medvirkning av velrennomerte og pedagogiske som kunne agere som reiseledere – og der arrangøren med en bred reisebyrå-bakgrunn med destinasjons- og logistikkunnskap til å sette sammen spennende reiser.

I løpet av våren 2013 kontaktet vi en av de mest kjente naturfotografene i Sverige – og i november samme år gjennomførte vi vår første reise: «Indias nasjonalparker»- I løpet av vårt første år arrangerte vi også en workshop ved Hornborgasjön og et antall forlesninger. 
 
I dag – nesten fira år senere er vi Nordens ledende arrangør av fotoreiser med et brett program som inkluderer alt fra en-dagers workshops i Sverige til lengre reiser rundt om i verden. Dissa ledes av noen av våre mest kjente fotografer slik som Tom Svensson, Serkan Günes, Anders Geidemark, Hans Strand og Claes Grundsten.

DET ER VI SOM ER ZOOM!

Hans Elmqvist

Hans er gründeren og deleier av Zoom og han er ansvarlig for Zooms reiseproduksjon. Hans har arbeidet i reisebransjen i over 30 år og har vært med å startet flere reisebyråer. Dette har innebåret alt fra konferanser over hela verden til produksjoner av store events slik som Volvo Ocean Race. Hans har fotografert i over 30 år og har levret en mengde bilder til mange av Sveriges reisekataloger.

hans.elmqvist@zoomfotoresor.se

Alexander Elmqvist

Alexander er gründeren og deleier i Zoom. Han er ansvarlig for web og sosiale medier. Alexander er også ansvarlig for alle filmer som Zoom produserer – både når det gjelder filming og redigering. Alexander er en idéskaper – og det er han som ligger bak mange av de nyskapende nysatsningene som Zoom har.

alexander.elmqvist@zoomphototours.com

Charlie Malmqvist

Charlie er ansvarlig for markedsføring og web hos oss på Zoom. Charlie er også fotograf med hela verden som arbeidsfelt. Han har jobbet som fotograf i blant annet USA, Syd-Amerika og Asia. Charlie arbeider også med ulike spesialprosjekt for Zoom – i tillegg til å være reiseleder på våre fotoreiser

charlie@zoomphototours.com 

Magnus Mårtensson

Magnus er en dyktig fotograf som har reist med oss, vært reiseleder på Zoom resor og i tillegg til å hjulpet oss mye på diverse messer. Magnus fotograferer frem for alt dyr og natur samt at han har et stort interesse for
bevaring og naturmangfold. Magnus er også en ettertraktet foredragsholder der han viser bilder og forteller om sine reiser. De siste årene har han fotografert i Kina, Brasil, Romania og Zimbabwe.

info@zoomfotoresor.se

Linda Elmqvist 

Linda har reist og fotografert i store deler av verden da hun har jobbet mange år innen reisebransjen, blant annet som guide i TUI – og vært involvert i flere stor events rundt om i verden. Linda hjelper til på messer og workshops – i tillegg til at hun er med på å utvikle Zoom i Danmark.

info@zoomfotoresor.se

Birgitta Bartholdson Carlson

Birgitta har fotografert i stort sett hele sitt liv og i de siste årene har hun holdt kurs og workshops innen naturfotografering. Hun reiser og fotograferer mye, og hunn jobber dessuten som reiseleder. De seneste årene har Birgitta besøkt – og fotografert i flere land blant andre Namibia, Kroatia, British Colombia og Svalbard. Birgitta agerer Zoom-vert på mange av Zooms reiser/workshops.

info@zoomfotoresor.se

Johan Karlsson

Johans interesse for fotografering stekker seg flere år tilbake – og han har vært med på flere av Zooms arrangement og hjulpet til på flere messer. Når han fotograferer kombinerer han gjerne sin interesse for foto med et stort
naturinteresse. Til hverdags jobbar Johan på flyplass og når han har kamera med seg innebærer det enn del fotografering av fly. Johan agerer som Zoom-vert på mange av våre reiser/workshops.

info@zoomfotoresor.se

Daniel Iglesias

Daniel har ett brennende interesse for dyr, natur og bevaring av truende arter – og jobber til hverdags på Universum der han er ansvarlig for pattedyrene, apene dovendyrene og reptilene. Daniel har fotografert i mange år og hans fotografering har ført han til steder som Peru, Skottland og Afrika. Daniel agerer som Zoom-vert på flere av Zooms reiser/workshops.

info@zoomfotoresor.se

Jens Hauser

Jens har blant annet bodd i Kenya og Tanzania der interessen for fotografi, dyr og natur skjøt fart. Han er en ambisiøs fotograf som har et stort interesse for utrydningstruende dyr. Jens anordner workshops og forelesninger der han viser bilder og forteller om sine fotoreiser. Når Jens ikke fotograferer eller reiser så arbeider jan innen IT og web som testleder. Jens agerer som Zoom-vert på flere av Zooms reiser og workshops.

info@zoomfotoresor.se

VÅRA FOTOGRAFER!

En veldig viktig del av Zoom er våre fotografer som medvirker som fototekniske verter på alle våre reiser. Vi er veldig glade over å jobbe sammen med manga av Nordens besta fotografer.

Du kan lese mer om våre fotografer her på vår hjemmeside eller følge dem på deres respektive fotoblogger.