ROGER BRENDHAGEN

Nikon Ambassadør med verden som sin arbeidsplass

Roger Brendhagen – Dyr & Naturfotograf

Roger Brendhagen fer født i Oslo men bor i dag i Nykroppa utenfor Filipstad i Sverige. Roger har i de siste 15 årene jobbet som fotograf på heltid etter og ha jobbet i fem år som journalist med kamera i hånden. Med over 250 reisedager i året har en hele verden som sin arbeidsplass – og han har fotografert i alt fra Mongolia, India og Afrika til Antarktis, Svalbard og Kina. Roger er medlem i Norske Naturfotografer (NN), en eksklusiv forening for naturfotografer som deler et engasjement for bevaring av miljøet og som har høye etiske normer.

Han har vært en av Nikons ambassadører i over 11 år og blir ofte brukt som foredragsholder av dem. Han er også kjent for sine godt likte workshops og fotoreiser. Roger har ledet fotoreiser rundt om i verden blant annet til Sri Lanka, Mongolia og India. På sine workshops på Dovrefjell har Roger gjennom årene hatt over 700 deltagere.

Utstillinger og annet: Rogers bilder har resultert i over 40 utstillinger og han leverer ofte både bilder og tekst til WWF som han samarbeider med. Roger holder mellom 80 og 100 foredrag i året over hela verden og hans bilder har blitt publisert i mengder av nordiske – og utenlandske aviser og magasiner. Roger er ofte engasjert som dommer i fotokonkurranser og høsten 2018 slipper han ur sin første bok.

Utstyr: Som Nikon Ambassadør bruker Roger utelukkende Nikon-utstyr og bruker alt fra ekstreme vidvinkler og opp til de riktig lange teleobjektivene.

For mer informasjon & portfolio:

Hjemmeside
Instagram
Facebook
500px

Rogers reiser